22410 27127

Η εταιρεία μας

Η εταιρία Ν.Γ.Καραγεωργίου ιδρύθηκε το 1959 με πρώτη έδρα το κατάστημα της οδού Χαϊλέ Σελασιέ 32 στη Ρόδο.

Με σκληρή δουλειά και παρά τις δυσκολίες της εποχής, ο ιδρυτής της Νικόλαος Καραγεωργίου, κατάφερε στηριζόμενος στο καινοτομικό του πνεύμα και την εμμονή του στην κορυφαία ποιότητα να δημιουργήσει τον χώρο όπου θα πρωτοεμφανίζονταν όλοι οι νεωτερισμοί της εποχής.

Έντεκα χρόνια αργότερα, η επιχείρηση μεταστεγάζεται σε μεγαλύτερο κατάστημα στην οδό Ιερού Λόχου 8, καθώς η ποικιλία των εμπορευμάτων και η παρουσία σπουδαίων οίκων απαιτούν σωστότερη προβολή. Το 1984 πραγματοποιείται η μεταφορά σε νέο ιδιόκτητο και άνετο χώρο. Το νέο μας κατάστημα θα χαρακτηριστεί τότε από τους οίκους Christofle και Baccarat ως το ωραιότερο κατάστημά τους στην Ευρώπη!

Το 1997 και αφού η διεύθυνση της επιχείρησης έχει περάσει πια στην επόμενη γενιά, τον Γεώργιο Ν. Καραγεωργίου, το κατάστημα ανακαινίζεται και προστίθενται νέες σημαντικές εταιρίες με σύγχρονο ύφος και δυναμικό design.

Σήμερα, έχοντας συμπληρώσει πολλές δεκαετίες συνεχούς και έντιμης παρουσίας στο χώρο των “Arts de la table” και της διακόσμησης του σπιτιού, σταθερή παραμένει η προσήλωσή μας στην ποιότητα. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις του 21ου αιώνα, συνεχίζουμε να επιλέγουμε από την παγκόσμια αγορά εταιρίες υψηλότατου επιπέδου και κύρους. Έτσι εξασφαλίζουμε τη συνεχή ανανέωση μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων ανώτερης αισθητικής που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στα δεδομένα και τις απαιτήσεις των σύγχρονων νοικοκυριών και πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.